Z nutričného hľadiska sa jedná o úplne perfektnú nátierku. Je bohatá na bielkoviny a vlákninu, ale má nízky obsah tuku a kalórií. Navyše skvele chutí!
Čo budete potrebovať
- 2 štipky karí
 - 110 g smotanového syra
 - 1 lyžica cmaru
 - 1 stonka stopkového zeleru
 - 1 malé jablko
 - soľ
 - korenie
 
Postup
- Zmiešajte karí s 2 lyžicami teplej vody.
 - Premiešajte so smotanovým syrom do krémovej zmesi.
 - Opláchnite stopkový zeler, nakrájajte ho nadrobno a listy nasekajte.
 - 1 lyžicu stopkového zeleru si dajte bokom.
 - Jablko umyte, osušte, rozštvrťte a zbavte jadrovníka.
 - Jablko nakrájajte nadrobno.
 - Zmiešajte smotanový karí syr s jablkom, stonkovým zelerom nakrájaným na kocky a zelerovými listami.
 - Dochuťte soľou a korením.
 - Nátierku podávajte natretú na chlebe či s krekermi a ozdobte zvyšným nakrájaným stopkatým zelerom.
 


Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín