Patríte medzi zástancov bezmäsých jedál? Naša vegetariánska aj vegánska verzia obľúbených mäsových párčekov je robená presne vám na mieru.
Čo budeme potrebovať
- 500 g tofu (nastrúhaného nahrubo)
 - Červená paprika (nakrájaná nadrobno)
 - 100 g strúhanky
 - 2 malé cibule (nakrájané nadrobno)
 - 3 vajcia
 - 4 šampiňóny (nakrájané nadrobno)
 - 1 lyžica údené papriky
 - Soľ
 - Korenie
 - Lyžica petržlenu
 - Lyžica kokosového oleja
 
Postup
- Všetky potrebné ingrediencie umiestnime do misy
 - Všetko spolu zamiešame a vypracujeme jednotné cesto
 - Z cesta potom tvoríme klátiky o veľkosti ukazováka
 - Potom si rozohrejeme na strednú teplotu panvicu a pridáme kokosový olej
 - Keď je olej rozpustený, začneme postupne jednotlivé kolíky smažiť
 - Čevabčiči vyprážame rovnomerne zo všetkých strán, aby boli chrumkavé
 


Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín