Nie je nič lepšie ako mäso pripravované na pive! A čo potom tento recept na králika duseného v omáčke z piva a javorového sirupu. To jednoducho musíte vyskúšať!
INGREDIENCIA
- 4 králičie stehná
 - 1/4 šálky (55 g) masla
 - 10 jarných cibuliek, nakrájaných
 - 340 ml svetlého piva (pale ale)
 - 280 ml kuracieho vývaru
 - 2 lyžice (30 ml) javorového sirupu
 
POSTUP
- Vo veľkej panvici alebo hrnci na strednom plameni orestujte králičie stehienka na masle.
 - Pridajte jarnú cibuľku a dôkladne premiešajte.
 - Pridajte pivo, vývar a javorový sirup.
 - Priveďte do varu.
 - Prikryte a varte na strednom plameni hodinu a pol alebo kým mäso nezmäkne.
 - Dochuťte soľou a korením.
 - Podávajte s cestovinami.
 


Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín