Menej tradičná ale výživovo hodnotná plnka z pečene. Viete že, pečeň obsahuje všetky vitamíny rady B , zvlášť spomínaný vitamín B12 , ktorý sa vyskytuje iba v živočíšnych produktoch, sú zároveň potravinou s najvyšším obsahom vitamínu A a nájdeme v nich aj veľké množstvo dobre využiteľného železa, zinku, medi a chrómu .
Ingrediencie
- 200 g chudého bravčového alebo morčacieho mäsa
 - 100 g krutia pečeňou
 - 2 lyžice oleja
 - 1 ks cibuľa
 - 2 lyžice červeného vína
 - štipka mletej papriky
 - soľ a korenie
 
Postup
- Pečeň a mäso pomelieme.
 - Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu.
 - Pridáme mäso, korenie, víno a nakoniec pečeň.
 - Premiešame a naplníme kura.
 - Plnku je možné piecť aj zvlášť v pekáčiku pri 180 ° C asi 30 – 45 min.
 

Ako inšpiráciu vám prinášame báječné recepty na zemiakové placky , na ktorých si iste pochutnáte.

Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín