Najlepšia reďkovková nátierka s majonézou, ktorá sa zje určite ako prvá. Inšpirujte sa!
Ingrediencie
- 1 zväzok reďkoviek
 - 2 strúčiky cesnaku
 - 1 kocka/trojuholníček taveného syra
 - 3ks vajec natvrdo
 - 3 lyžice majonézy
 - Hrsť pažítky
 - Soľ a mleté korenie
 
Postup
- Vajcia uvarte natvrdo (12-15 minút). Reďkovky umyte a nastrúhajte na hrubej vzorke.
 - Pažítku nasekajte nadrobno.
 - V mise zmiešajte nastrúhané reďkovky s pokrájanými vajcami a nasekanou pažítkou.
 - Pridajte pretlačený cesnak, majonézu, tavený syr.
 - Všetko premiešajte a nakoniec opatrne osoľte a okoreňte podľa chuti.
 - Nechajte chvíľu odležať v chladničke a potom podávajte s čerstvým pečivom tak, ako máte radi.
 

Uľahčite si varenie vajíčok a inšpirujte sa v našej recenzii na najlepšie elektrické variče vajec . Pomôžeme vám vo výbere toho najlepšieho!

Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín