Pokiaľ dávate prednosť zdravej a ľahkej strave, určite vyskúšajte variant iba so zeleninou. Táto chutná pochúťka dodá vášmu telu potrebné množstvo bielkovín aj vitamínov.
Ingrediencie
- 700 g hovädzej veveričky
 - 1-2 zemiaky či batáty
 - 300 g zelených fazuliek
 - 3 PL olivového oleja
 - 15 g masla
 - lyžička dijonskej horčice
 - tymian
 - citrónová kôra z jedného citróna
 - soľ, korenie
 
Postup
- Hovädziu veveričku nechajte zhruba 20 minút odpočinúť pri izbovej teplote.
 - Na panvicu dajte zelené fazuľky a nakrájané zemiaky či batáty, všetko polejte trochou olivového oleja a posoľte.
 - Mäso potrite zvyšným olejom, posypte soľou a korením a najlepšie na grilovacej panvici zľahka restujte z každej strany po dobu približne 5 až 8 minút.
 - Mäso vyberte a nechajte približne 10 minút odpočinúť a potom ho nakrájajte na plátky.
 - Medzitým do mäkka orestujte zeleninu.
 - Zmiešaním masla, horčice, citrónovej kôry, korenia a tymianu pripravte dip.
 


Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín