Pridajte do reďkovkovej nátierky vetvičky byliniek a vykúzlite veľmi zdravý pokrm plný vitamínov.
Ingrediencie
- 1-2 zväzky reďkoviek
 - 1/2 cibule (alebo 2 jarné cibuľky)
 - 50g zmäknutého masla
 - 250g tvarohu
 - Čerstvé bylinky (oregano, bazalka, tymián,…)
 - Soľ a korenie
 
Postup
- Maslo vyšľahajte s tvarohom.
 - Reďkovky opláchnite, osušte a nastrúhajte ich najemno. Cibuľu nasekajte nadrobno.
 - Cibuľu s reďkovkami pridajte do vyšľahaného masla s tvarohom. Nakoniec pridajte nasekané bylinky.
 - Premiešajte, ochutnajte a podľa potreby osoľte alebo okoreňte.
 - Nechajte v chladničke odležať a potom podávajte.
 


Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín