Každá národná kuchyňa má svoje tradičné pokrmy.
V slovenskej kuchyni nimi sú bravčové knedlo zelno, sviečková omáčka, ovocné knedle či zemiaková.
Dnes sa spoločne pozrieme na ďalšiu českú klasiku – recepty na hovädzie na cesnaku.
Tento obľúbený pokrm si ale predstavíme v mierne netradičných variantoch.
Zabudnite teda na chvíľu na zemiakovú knedľu a špenát a objavte s nami nové chuťové kombinácie!
Naše recepty
Výbornú ryžu ako prílohu zhotovíte v ryžovare. Na čo ďalšie sa hodí, vám povieme v našom hodnotení elektrických ryžovarov .
Často sa hovorí, že v jednoduchosti je krása. V tomto prípade to platí aj pre hovädzie mäso na cesnaku, pretože ako vidíte, okrem dvoch základných surovín, korenia, byliniek a masla či oleja takmer nič ďalšie nepotrebujete. Pokiaľ ide o množstvo cesnaku, môžete si ho samozrejme pri jednotlivých receptoch upraviť, teda pridať či ubrať, podľa toho, ako výraznej cesnakovej chuti dávate prednosť.

Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín