5 netradičných receptov na placky s hubami. Vyskúšajte ich všetky!

Klasické fašírky z húb pozná snáď každý.

Ale čo také placky s japonskými hubami enoki?

Alebo napríklad so shiitake, syrom a escalivadou?

Prinášame vám jedinečné recepty na hubové fašírky , o ktorých ste určite ešte nepočuli!

Tip na záver

Na tvarovanie je lepšie nechať hmotu trochu stuhnúť , lepšie sa potom tvaruje. Karbonátky môžeme tvarovať rôzne. Najčastejšie to asi budú menšie okrúhle placky.

Ak chceme väčšie rezne , potom radšej naozaj zo stuhnutej hmoty, tak sa nám podarí vytvoriť väčšie ploché rezne. Namiesto placiek alebo rezňov môžeme tvarovať aj valčeky, guličky, z veľmi stuhnutej hmoty vopred rozprestreté na plát, môžeme vykrojiť štvorce alebo obdĺžniky.

Stále vám v košíku zostalo mnoho húb? Skúste naše tipy na vynikajúce zapekané huby .

Pochutnali ste si? Pochváľte sa ostatným hubárom v komentároch.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.