Delikátne kačacie mäso na grile s bylinkovou príchuťou. Skvelý tip na letnú grilovačku.
INGREDIENCIA:
- ¼ hrnčeka worcestrovej omáčky
 - 2 lyžice olivového oleja
 - ½ lyžičky ostré omáčky
 - 2 strúčiky cesnaku
 - rozmarín
 - tymian
 - ¼ lyžičky korenia
 - 8 kačacích pŕs s kožou
 
POSTUP:
- V mise si zmiešajte olej, prelisovaný cesnak, rozmarín, tymian, soľ, korenie, worcester a ostrú omáčku.
 - V tejto zmesi nechajte kačicu marinovať aspoň 30 minút.
 - Opekajte na stredne rozpálenom grile asi 5 minút z každej strany.
 - Všetko je závislé na veľkosti pŕs, teplote grilu, ale aj vašej požadovanej miere prepečenosti.
 - Ideálna teplota mäsa je zhruba 58 °C.
 


Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín