Skip to content
receptia.sk
  • Katalóg receptov
      • Mäso
        • Bravčové mäso
        • Hovädzie mäso
        • Morčacie mäso
        • Mleté mäso
        • Kuracie mäso
        • Ďalšie podkategórie
      • Strukoviny
        • Cícer
        • Šošovka
        • Fazuľa
        • Hrach
      • Nápoje
        • Miešané nápoje
        • Domáce limonády
      • Polievky
        • Krémové
        • Strukovinové
        • Vývary
        • Zeleninové
      • Nátierky
        • Mäsové
        • Strukovinové
        • Tvarohové
        • Vajíčkové
        • Ďalšie podkategórie
      • Ovocné recepty
        • Marhule
        • Jahody
        • Hrušky
        • Banány
        • Ďalšie podkategórie
      • Zeleninové recepty
        • Brokolica
        • Zeler
        • Červená repa
        • Cuketa
        • Ďalšie podkategórie
      • Šaláty
        • S mäsom
        • Ovocné
        • So syrom
        • Cestovinové
      • Sladké jedlá
        • Bábovky
        • Buchty
        • Cukrovinky
        • Torty
        • Ďalšie podkategórie
      • Smoothie
        • Ovocné
        • Zeleninové
      • Špeciálne
        • Rýchle recepty
        • Vegetariánske recepty
        • Recepty na svadbu
        • Diétne recepty
        • Ďalšie podkategórie
      • Zaváranie a konzervovanie potravín
        • Zaváranie mäsa
        • Zaváranie ovocia
        • Zaváranie zeleniny
      • Zemiaky
      • Grilovanie
      • Pečivo z domácej pekárne
      • Recepty pre detskú výživu
      • Omáčky
      • Pizza
      • Cestoviny
      • Recepty s hubami
      • Prílohy
  • Katalóg ingrediencí
    • Bylinky
    • Korenie
    • Plodiny
    • Syry
    • Huby
  • Aditíva potravín
receptia.sk
× Hľadať
× Menu

Receptia » Syr

Syr

Krémový francúzsky Roquefort sa môže stať dominantou vašej kuchyne! Naučte sa ho správne používať

Roquefort je dominantou francúzskeho syrárstva. Využite jeho nezameniteľnú chuť vo svojich receptoch. S nami sa dozviete ako!

Grana Padano nie je žiadny parmezán! Zistite, čím sa od seba líšia a ako si ho najlepšie vychutnať

Grana Padano je možno prekvapivo najviac vyrábaným syrom v celom Taliansku! Zistite prečo sa teší takej obľube a ako si ho vychutnať!

Korbáčik, syrový zázrak z Oravy, ktorý si môžete vychutnať na rôzne spôsoby! Zistite aké sú tie najlepšie

Aj naši susedia sa pýšia svetoznámym syrom, známy ako korbáčik! Prečítajte si viac o jeho histórii, výrobe, ale aj ako si ho vychutnať!

Gouda, syr plný holandskej tradície! Pripravte si z neho tie najlepšie recepty

Gouda je holandský syr, ktorý všetci poznáme a všetci si ho vychutnávame! Vedeli ste, že existuje niekoľko druhov? Poďte zistiť viac!

Morbier, francúzsky aromatický syr, ktorý si môžete jednoducho vychutnať aj u vás doma

Morbier je úžasný francúzsky syr s typickým popolovým pruhom. Zistite, prečo sa tam je, ako syr chutí a ako si ho vychutnať!

Pecorino Romano nie je žiadny parmezán! Prečítajte si v čom sa líšia, ako si ho vychutnať a mnoho ďalšieho

K Taliansku neodmysliteľne patria výborné syry. Jedným z nich je aj Pecorino, ktoré sa tešia veľkej obľube! Prečítajte si o ňom viac!

Halloumi, cyperský zázrak, ktorý si môžu vychutnať všetci, vrátane vegetariánov!

Halloumi sa stal hitom svetových kuchýň! Prečítajte si prečo je toľko obľúbený, ako sa vyrába, ako chutí a ako ho perfektne pripraviť!

Camembert syr si môžete vychutnať na XY spôsobov. Prečítajte si v akých pokrmoch jeho chuť vynikne

Dokonalá textúra aj chuť, ktorou je francúzsky camembert dominantný!️ Prečítajte si tento článok a užite si jeho chuť na maximum!

Čo by ste mali vedieť o syre mozzarella? Kompletné informácie na jednom mieste

Zoznámte sa so syrom mozzarella. Ako sa vyrába, aké má nutričné hodnoty a aké využitie má v kuchyni? Prečítajte si náš článok! :)

Výborný šalátový syr feta a všetko, čo by ste o nej mali vedieť na jednom mieste

Čo znamená pojem feta? Aké má výživové hodnoty a prečo ju konzumovať? U nás sa dozviete o využití v kuchyni a ďalšie zaujímavosti!

Bryndza

Keď sa povie bryndza každému sa vybaví typická špecialita Slovenska, ale tento syr z ovčieho mlieka nie je iba špecialittou tejto krajiny.

Zoznámte sa s burratou! Reinterpretácia mozzarelly v smotanovom tóne úplne očarí vaše chuťové bunky

Máte slabosť pre mozzarellu? V tom prípade si určite zamilujete aj jej jemnejšiu príbuznú - burratu. V čom je tak výnimočná?

Raclette, syr pre perfektný večer s priateľmi! Naučte sa ho rozpustiť, spracovať a kombinovať

Raclette sa stal hviezdou kuchárskych show! Prečítate si o tomto Švajčiarskom syre viac, zistite ako si ho vychutnať a kde ho kúpiť!

Intenzívne v chuti aj vôni, to sú naše české Olomoucké syrečky! Prečítajte si o nich viac

Aj my sa môžeme pýšiť unikátnym druhom syra, a to Olomouckými syrečkami! Prečítajte si o nich tie najzaujímavejšie informácie!

Gruyere, lahodný syr od švajčiarskych kráv! Naučte sa vychutnávať jeho komplexné chute

Gruyere je ďalším excelentným švajčiarskym syrom! Prečítajte si o ňom viac a naučte sa ho vychutnať do posledného sústa!

Ochutnajte kus Španielska so syrom Cabrales! Prečítajte si viac o tejto delikatese

Cabrales je aromatický a chuťovo výrazný syr! Prečítajte si kde ho použiť, ako si z neho pripraviť luxusnú omáčku a mnoho ďalšieho!

Mimolette, v Amerike zakázaná pochúťka u nás vyhľadávaná dobrota! Vychutnajte si ho

Jasne oranžová farba a nezameniteľná chuť, to je Mimolette! Prečítajte si viac o spôsobe výroby a prečo je v USA zakázaný!

Nie je eidam ako eidam! Prečítajte si o tomto delikátnej syre viac a naučte sa s ním variť!

Eidam je asi najbežnejším syrom, ktorý sa u nás v kuchyni používa! Prečítajte si o ňom viac, ako napríklad odkiaľ pochádza a ako sa vyrába!

Ementál, kráľ syrov zo Švajčiarska! Prečítajte si o tomto jedinečnom syre viac

Ementál je neodmysliteľným symbolom pre Švajčiarsko! Prečítajte si o tomto jedinečnom syre viac a naučte sa ho správne vychutnávať!

Balkánsky syr nie je žiadna feta! Naučte sa medzi nimi rozlišovať

Poznáte balkánsky syr? A viete aký je rozdiel medzi ním a fetou? Všetko a oveľa viac sa dozviete v našom obsiahlom článku!

Stránkovanie príspevkov

1 2
Copyright © 2025 Affiliate Agency s.r.o.
  • Kontakt
  • Používame súbory cookie
  • Katalóg receptov
      • Mäso
        • Bravčové mäso
        • Hovädzie mäso
        • Morčacie mäso
        • Mleté mäso
        • Kuracie mäso
        • Ďalšie podkategórie
      • Strukoviny
        • Cícer
        • Šošovka
        • Fazuľa
        • Hrach
      • Nápoje
        • Miešané nápoje
        • Domáce limonády
      • Polievky
        • Krémové
        • Strukovinové
        • Vývary
        • Zeleninové
      • Nátierky
        • Mäsové
        • Strukovinové
        • Tvarohové
        • Vajíčkové
        • Ďalšie podkategórie
      • Ovocné recepty
        • Marhule
        • Jahody
        • Hrušky
        • Banány
        • Ďalšie podkategórie
      • Zeleninové recepty
        • Brokolica
        • Zeler
        • Červená repa
        • Cuketa
        • Ďalšie podkategórie
      • Šaláty
        • S mäsom
        • Ovocné
        • So syrom
        • Cestovinové
      • Sladké jedlá
        • Bábovky
        • Buchty
        • Cukrovinky
        • Torty
        • Ďalšie podkategórie
      • Smoothie
        • Ovocné
        • Zeleninové
      • Špeciálne
        • Rýchle recepty
        • Vegetariánske recepty
        • Recepty na svadbu
        • Diétne recepty
        • Ďalšie podkategórie
      • Zaváranie a konzervovanie potravín
        • Zaváranie mäsa
        • Zaváranie ovocia
        • Zaváranie zeleniny
      • Zemiaky
      • Grilovanie
      • Pečivo z domácej pekárne
      • Recepty pre detskú výživu
      • Omáčky
      • Pizza
      • Cestoviny
      • Recepty s hubami
      • Prílohy
  • Katalóg ingrediencí
    • Bylinky
    • Korenie
    • Plodiny
    • Syry
    • Huby
  • Aditíva potravín
Zavrieť reklamu