Tie najchutnejšie recepty na šalát s kuracím mäsom a majonézou na jednom mieste. Inšpirujte sa!

Šalát nemusí byť len nudný, ako si niektorí z vás určite myslia.

Vyskúšajte naše recepty na kuracie šalát s majonézou a presvedčte sa o opaku!

Máme pre vás varianty s ovocím, cestovinami aj zeleninou.

Nájdite si svojho favorita!

Ako pripraviť kuracie mäso do šalátu?

Do kuracieho šalátu môžete použiť akékoľvek kuracie mäso, ktoré si vopred pripravíte a to jedným z nasledujúcich spôsobov:

  • Pošírovanie : Kuracie prsia vložte do hrnca s vriacim kuracím vývarom. Prikryte a varte, kým nedosiahnete vnútornú teplotu 73 stupňov Celzia.
  • Pečenie : Položte kuracie mäso na plech a zľahka ho dochuťte soľou a korením. Pečte pri teplote 200 stupňov Celzia po dobu 25 minút alebo pokiaľ nedosiahnete vnútornú teplotu 73 stupňov Celzia.
  • Varenie v pomalom hrnci: Kuracie prsia vložte na dno pomalého hrnca. Pridajte asi 1/2 šálky vývaru a zľahka dochuťte soľou a korením. Prikryte a varte na LOW po dobu 3-4 hodín alebo pokiaľ nedosiahnete vnútornú teplotu 173 stupňov Celzia.
  • Grilovanie: Mäso si pripravte na grile a potom ho jednoducho oberte od kosti, odstráňte kožu a nakrájajte ho nahrubo.
  • Kúpte si konzervované mäso: Je to skôr taká núdzovka, pokiaľ práve doma nemáte čerstvé mäso alebo sa s ním nechcete robiť.

A ako sa vám naše dnešné recepty na kuracie šalát s majonézou páčili? Napíšte nám do komentárov!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.