Morčacie guláš s cícerom

Morčacie guláš s cícerom

Táto verzia guláša je rýchla, jednoduchá na prípravu a hlavne výborne chutí! Skúste ho naservírovať svojej rodine a uvidíte, že všetci budú spokojní.

Čo budete potrebovať

  • 1 kg morčacích pŕs nakrájaných na malé kocky
  • 1-2 červené cibule, nakrájané nadrobno
  • 2 lyžice údené červenej papriky
  • 1 lyžička mletej škorice
  • soľ
  • mleté ​​korenie
  • 1 lyžica hladkej múky
  • 2 dl vývaru
  • 2 dl husté paradajkovej omáčky
  • 1 malá plechovka cíceru
  • 2 lyžice kyslej smotany
  • olej
  • čerstvá nasekaná petržlenová vňať na podávanie

Postup

  • Na oleji speňte cibuľu, pridajte mäso a opekajte, kým nezbelie.
  • Pridajte lyžicu múky a zarestujte.
  • Zalejte paradajkovou omáčkou a pár minút poduste.
  • Zalejte vývarom, vmiešajte korenie a varte, kým mäso nezmäkne.
  • Pridajte prepláchnutý cícer, ešte pár minút povarte, premiešajte s kyslou smotanou a podávajte ozdobené petržlenovou vňaťou.
Guláš s kuracím mäsom a cícerom na panvici s lyžicou s vedľa položeným príborom.
www.szeretemapulykat.blog.hu

Možno sa vám budú hodiť aj recenzie najlepších digestorov , kde sa dozviete všetko potrebné pre to, aby ste si vybrali tú správnu!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.