Morská šťuka na grile v marináde

Morská šťuka na grile v marináde

A nakoniec máme skvelý tip na grilovací recept na šťuku.

INGREDIENCIA:

  • 1 kg filé zo šťuky
  • ¼ hrnčeka rastlinného oleja
  • 1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate
  • ¼ lyžičky worcesteru
  • štipka chilli
  • ⅛ hrnčeka citrónovej šťavy
  • ½ lyžičky soli
  • ½ lyžičky papriky

POSTUP:

  • Pripravíme si marinádu zmiešaním oleja, petržlenu, worcesteru, chilli, citrónovej šťavy, soli a korenia.
  • Filety si umyjeme, osušíme, namočíme do marinády na pol hodiny a necháme pri izbovej teplote.
  • Potom ryby otočíme a necháme marinovať aj z druhej strany ďalších 30 minút.
  • Grilujeme na rozpálenom grile z každej strany zhruba 5-8 minút.
  • Nakoniec posypeme paprikou.
Skvelý tip na letné grilovanie. Šťuka v marináde.
thespurceeats.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.