Zostalo vám trochu pečeného bôčika? Urobte si z neho túto lahodnú nátierku.
Ingrediencie
- 200 g pečeného bôčika
 - 1 cibuľa
 - 1 jablko
 - soľ
 - biele korenie
 
Postup
- Z mäsa odstráňte kosti a chrupavky, nakrájajte ho na malé kúsky alebo ho rozomeľte v mlynčeku na mäso
 - Jablko olúpte, postrúhajte na hrubom strúhadle a vytlačte šťavu
 - Mäso zmiešajte v miske s nadrobno nakrájanou cibuľou a nastrúhaným jablkom
 - Osoľte a okoreňte podľa chuti
 - Podávajte na opečenom chlebe, ozdobené kyslou uhorkou alebo karamelizovanou cibuľkou
 


Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín