Nátierka z pečeného bôčika

Nátierka z pečeného bôčika

Zostalo vám trochu pečeného bôčika? Urobte si z neho túto lahodnú nátierku.

Ingrediencie

  • 200 g pečeného bôčika
  • 1 cibuľa
  • 1 jablko
  • soľ
  • biele korenie

Postup

  1. Z mäsa odstráňte kosti a chrupavky, nakrájajte ho na malé kúsky alebo ho rozomeľte v mlynčeku na mäso
  2. Jablko olúpte, postrúhajte na hrubom strúhadle a vytlačte šťavu
  3. Mäso zmiešajte v miske s nadrobno nakrájanou cibuľou a nastrúhaným jablkom
  4. Osoľte a okoreňte podľa chuti
  5. Podávajte na opečenom chlebe, ozdobené kyslou uhorkou alebo karamelizovanou cibuľkou
bagetka natretá nátierkou z pečeného bôčika, kyslé uhorky a poháre s nátierkou
Zdroj: sloanes.co.th

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.