Pripravte si výbornú nátierku do piatich minút. Stačí pripravené suroviny zmiešať a máte hotovo.
Ingrediencie
- 1 zväzok reďkoviek
 - 3 vajcia natvrdo
 - 1 menšia cibuľa
 - 130g lučiny
 - 3 lyžice bieleho jogurtu
 - Petržlen
 - Soľ
 
Postup
- Najprv uvarte vajíčka natvrdo (12-15 minút).
 - Reďkovky umyte, osušte a potom nastrúhajte nahrubo. Trochu posoľte a nechajte ich vypotiť, potom vytlačte prebytočnú tekutinu.
 - Uvarené a vychladnuté vajcia nastrúhajte a pridajte k odkvapkaným reďkovkám.
 - Pridajte lučinu, biely jogurt, pokrájanú cibuľu a nakoniec nasekajte petržlenovú vňať.
 - Premiešajte a buď nechajte odležať v chladničke alebo ihneď podávajte.
 


Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín