Už ste niekedy skúšali recepty na olejovú buchtu? Ak ešte nie, potom je najvyšší čas.
Príprava je rýchla a praktická zvlášť vo chvíli, keď nám doma dôjde maslo a nemáme chuť bežať hneď na nákup.
Inšpirujte sa v našom článku a vyskúšajte niektorú z mnohých sladkých pochúťok, ktoré si získajú vaše srdce aj chuťové bunky.
Naše recepty                                                                                                                              
Zaujímavosti na záver:
V našom článku sme v niekoľkých receptoch spomínali olivový olej, ktorý máme vo väčšine prípadov spätý s prípravou rôznych zeleninových šalátov.
Je to však skvelý pomocník aj pri pečení. Viete, ako sa takýto tradičný taliansky olivový olej vyrába?
Samozrejme, že sme si pre vás pripravili aj ukážku výroby klasického slnečnicového oleja .
Ak ste doteraz nevedeli, čo je to Limoncello, ktoré sa pri jednom recepte spomína, tak teraz sa môžete pozrieť aj na to, ako sa vyrába.
Tento obľúbený taliansky likér sa vyrába z tých najkvalitnejších citrónov na slnečnej Sicílii, ale aj napríklad na pobreží Amalfi.

 
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               Katalóg ingrediencí
Katalóg ingrediencí Bylinky
Bylinky Korenie
Korenie Plodiny
Plodiny Syry
Syry Huby
Huby Aditíva potravín
Aditíva potravín