Recepty na najlepšie omáčky na špagety! Na kečup a eidam si už ani nespomeniete. Inšpirujte sa

Máte uvarené špagety – a čo teraz?

Kečup je plný konzervantov, eidamu chýba nápad.

Uvarte si jeden z týchto jednoduchých receptov na omáčku na špagety, ktorých sa už nevzdáte!

Najlepšie víno k špagetám

Medzi tri veci, ktoré môžu ovplyvniť párovanie vína, patrí omáčka, korenie a prítomnosť mäsa.

Pretože sa väčšina druhov cestovín vyrába s kyslou paradajkovou omáčkou , musíte ich spárovať s kyslým červeným vínom, najlepšie Merlotom, Shirazom, Zinfandelom, Nebbiolo, alebo kyslým bielym vínom, ako je ruža, Pinot Grigio, Rizling rýnsky alebo Sau.

Pokiaľ vaše špagety obsahujú mäso , musíte ich spárovať s vínom strednej alebo plnej chuti napr. Chardonnay, Biela Rioja, Rhonské biele alebo Rizling.

Ak sú vaše špagety jednoduché a na syrovom základe , akékoľvek svetlé biele napr. Chardonnay, Rizling alebo červené víno napr. Pinot Noir, Lambrusco zvýši krémovosť syra.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.