Na tento recept na pstruha pečeného v alobale potrebujete iba pár prísad a zaberie vám menej ako 25 minút. Navyše je low-carb a bezlepkový.
Ingrediencie
- 2 veľké filety zo pstruha
 - 50g masla
 - Oregano
 - Kôpor
 - Petržlen
 - Sladká paprika
 - Soľ a korenie
 - 1 strúčik drveného cesnaku
 
Postup
- Predhrejte si rúru.
 - Odtrhnite si alobal dostatočne veľký na zabalenie pstruha.
 - Pekáčik vyložte alobalom a doprostred položte filety.
 - Pstruha najskôr osoľte a okoreňte.
 - Potom ho posypte bylinkami, cesnakom a korením.
 - Nakoniec polejte pstruha rozpusteným maslom a rovnomerne alobalom zabaľte.
 - Pečte približne 13 minút, potom otvorte alobal a pečte ešte 3 minúty.
 - Podávajte so zemiakmi, ryžou, či čímkoľvek, čo máte radi.
 


Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín