Kto by ju nemiloval? Pripravte si jedinečné hrianky, ktoré majú šmrnc!
Ingrediencie
- 300 g hovädzieho mletého mäsa
 - 1 polievková lyžica nasekaného tymiánu
 - 100 g mixu farebných pálivých papričiek
 - 1 cibuľa
 - 2 strúčiky cesnaku
 - 1 polievková lyžica paradajkového pretlaku
 - 2 polievkové lyžice kvalitného kečupu
 - soľ
 - korenie
 - plátky pečiva
 - olej na vyprážanie
 
Postup
- Plátky pečiva opečte na oleji a nechajte ich odkvapkať na papierovom obrúsku. Môžete tiež použiť hriankovač.
 - Na oleji orestujte nakrájanú cibuľu a pridajte mäso. To opečte do hneda.
 - Následne pridajte paradajkový pretlak, kečup, nakrájané papričky, tymián, soľ, korenie a prelisované strúčiky cesnaku.
 - Zmes ešte chvíľu opekajte a nakoniec, podľa potreby, osoľte a okoreňte.
 - Hriankovú nátierku naložte na pečivo a ozdobte bylinkami.
 

Zaobstarajte si toho najlepšieho pomocníka na výrobu hrianok! Pri výbere sa inšpirujte recenziami najlepších hriankovačov .

Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín