Šampiňóny pečené s hovädzím mäsom, slaninou a 3 druhy syrov

Šampiňóny pečené s hovädzím mäsom, slaninou a 3 druhy syrov

Tieto plnené šampiňóny sú úplne luxusné! Mleté hovädzie mäso, slanina a 3 rôzne druhy syrov robia z tohto pokrmu dokonalé predjedlo či perfektnú desiatu, ktorú si zamilujú úplne všetci.

Čo budete potrebovať

  • 200 g chudého mletého hovädzieho mäsa
  • ½ cibule nakrájané nadrobno
  • ¼ lyžičky cesnakového prášku
  • 4 lyžice smotanového syra
  • 2 lyžičky kečupu
  • ½ lyžičky horčice
  • 3 plátky slaniny
  • trochu worcestrovej omáčky
  • 15 stredných až veľkých šampiňónov
  • ¼ šálky strúhaného čedaru
  • ¼ šálky strúhanej mozzarelly

Postup

  • Predhrejte rúru na 190 °C.
  • Slaninu opečte do chrumkava, nechajte odkvapkať na papierových utierkach, rozdrobte a dajte bokom.
  • Na panvici restujte mleté ​​hovädzie mäso spolu s cibuľou a cesnakovým práškom, kým nebude mäso prepečené.
  • Zvyšnú šťavu zlejte.
  • K mäsu pridajte smotanový syr a miešajte, kým sa nerozpustí.
  • Pridajte kečup, horčicu, mozzarellu, worcesterskú omáčku, rozdrobenú slaninu a miešajte, kým sa všetko nespojí.
  • Plech vyložte papierom na pečenie a naplňte každý klobúčik šampiňónov mäsovou zmesou.
  • Posypte strúhaným čedarom a pečte 20 minút, alebo kým sa syr nerozpustí a šampiňóny nie sú hotové.
  • Dobrú chuť!
Plnené šampiňóny mäsom, slaninou a syrmi na papieri na pečenie.
www.spendwithpennies.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.