Sendvič s hovädzie pečenie

Sendvič s hovädzie pečenie

Tento recept na roastbeef v sendviči je nabitý na tenké plátky nakrájaným hovädzím mäsom, zeleninou a smotanovou chrenovou omáčkou. Ak chcete niečo lahodné, potom je presne pre vás.

Čo budeme potrebovať

  • 4 kaiserky (rozkrojené na pol)
  • 100 g rukoly
  • 4 plátky vyzretého syra čedar
  • 60 ml smotanovej chrenovej omáčky
  • 500 g hovädzieho mäsa (nakrájaný na tenké plátky)
  • hŕstka microgreens
  • 4 reďkovky (na tenké plátky nakrájané)
  • ½ červenej cibule (na tenké plátky nakrájané)
  • 1 paradajka (na tenké plátky nakrájané)
  • 4 listy hlávkového slaátu

Postup

  • Začnite pridaním hlávkového šalátu na spodnú časť kaiserky.
  • Potom položte na syr a potom omáčku.
  • Hlávkový šalát a syr pomôžu ochrániť spodný diel žemle pred rozmočením.
  • Naskladajte na plátky nakrájané hovädzie mäso.
  • Pridajte voliteľnú mikrozeleninu. Môžete použiť akýkoľvek druh microgreens.
  • Položte nakrájané reďkovky a cibuľu.
  • Nakoniec pridáme nakrájané paradajky, a potom vrchný diel žemle.
Mäkká žemľa plnená lahodnou omáčkou z chrenu, zeleninou a mäsom.
Zdroj: billyparisi.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.