Túžite ochutnať recepty na stehno zo srnčieho mäsa? Máme pre vás tie najlepšie varianty s týmto mäsom

Chceli by ste ochutnať mäso zo srny, ale neviete ako na to?

Nezúfajte my sme pre vás pripravili tie najlepšie recepty na srčie stehno.

Skúste ich všetky v kombinácii s tými najlepšími vínami.

Aké vybrať nájdete na konci článku!

Aké víno spárovať so srnčím mäsom?

Srnčie mäso sa často griluje alebo sa zapeká a dušou. Aj keď je to celkom chudé mäso, je tiež celkom bohaté a hravé vo svojej chuti, takže nájdenie dobrého vína do páru môže byť trochu problém. Dodržujte tieto všeobecné pravidlá a vždy sa vydáte správnou cestou.

  • Srnčie mäso je červené mäso, preto sa všeobecne odporúča, aby ste sa pri hľadaní vína držali červeného
  • Má tendenciu sa dobre párovať s relatívne výraznými červenými vínami, ktoré zodpovedajú jeho zemitej chuti.
  • Zverine tiež obvykle prospievajú príchute tmavého ovocia, ako sú čerešne a černice.
  • Vyhnite sa všetkému príliš trieslovitému.

Aké vína vyskúšať?

  • Côtes du Rhône (Grenache)
  • Pinot Noir
  • Zinfandel
  • Shiraz
  • Barolo

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.