Vynikajúce recepty na talianske cestoviny ako ich nepoznáte – 7 tipov na prípravu

Talianske cestoviny sú základnou potravinou nielen Talianov, ale dá sa povedať, že dnes už sú rozšírené po celom svete.

O ich pôvode sa traduje, že návod na ich prípravu pôvodne priviezol v 13. storočí Marco Polo zo svojich ciest po Ďalekom východe, avšak Taliani si nechcú nechať svoje prvenstvo uprieť.

Inšpirujte sa našimi receptami s talianskymi cestovinami!

zdroj : lospicchiodaglio.it

Tip: Na vyprážanie s minimom tuku využite panvice s nepriľnavou úpravou. Mrknite na hodnotenie panvíc s teflónovou úpravou .

Tip na záver

Cestoviny môžeme sami doma farbiť podľa chuti . Najvhodnejšie prírodné farbivá sú:

  • špenát,
  • červená repa,
  • tiež šafran alebo tekvica.

Špenát zafarbia cestoviny na zeleno, červená repa na červeno, šafran žlto az tekvice získajú cestoviny krásnu oranžovú farbu.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.