Vajíčková nátierka

Vajíčková nátierka

Táto ľahká a chutná nátierka z vajec, majonézy, řapíkatého zeleru a čerstvých byliniek vás nenechá chladnými. Pripravte si ju pokojne hneď dnes!

INGREDIENCIA

  • 4 vajcia natvrdo, olúpané a nakrájané
  • 2 lyžice majonézy alebo alternatívne gréckeho jogurtu
  • 1 stredne dlhá stopka stopkového zeleru, nakrájaná nadrobno
  • 1 lyžica nadrobno nasekané pažítky, petržlenovej vňate alebo kôpru
  • 1 lyžička čerstvej citrónovej šťavy
  • soľ a čerstvo mleté ​​čierne korenie

POSTUP

  • V miske zmiešajte vajcia, majonézu, stopkový zeler, bylinky a citrónovú šťavu.
  • Dochuťte soľou a korením.
  • Nátierku je najlepšie zjesť do 2 dní od jej prípravy.
  • Uchovávajte vo vzduchotesnej nádobe v chladničke.
Šalát z vajec natretý na krajcoch chleba a ozdobený čerstvou pažítkou.
www.inspiredtaste.net

Vyskúšajte aj naše ďalšie recepty na budapeštiansku nátierku . Nájdete u nás niekoľko ďalších zaujímavých variantov tejto populárnej chuťovky.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.