Vyprážané krevety

Vyprážané krevety

A čo napríklad chrumkavé krevety? Recept sa nelíši príliš od prípravy rezňov. Odlišuje ich iba iná ústredná surovina a doba vyprážania.

INGREDIENCIA:

  • 500 g kreviet s chvostíkmi
  • ½ lyžičky soli
  • ½ lyžičky mletého korenia
  • ½ lyžičky sušeného cesnaku
  • 1 hrnček hladkej múky
  • 1 lyžička papriky
  • 2 vajcia
  • 1 hrnček strúhanky
  • olej na vyprážanie

POSTUP:

  • Múku si zmiešajte s korením.
  • Vajcia osoľte a krevety obaľte v múke, vajci a nakoniec v strúhanke.
  • Vymažte dozlatista v rozpálenom oleji.
Vyprážané chrumkavé krevety v trojobale si môžete dať napríklad s hranolkami.
foodnetwork.co.uk

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.