Recepty na chrumkavé hranolky z zeleru v 5 rôznych variantoch. Vyprážané, pečené aj z teplovzdušnej fritézy!

Klasické zemiakové hranolky určite poznáte!

Ale čo vyskúšať aj naše recepty na zelerové hranolky?

Sú zdravšie, nízkosacharidové, ale aj lahodné a božsky chrumkavé.

Vyskúšajte túto božskú prílohu ešte dnes a už nebudete chcieť inú!

Ako zelerové hranolky podávať?

  • Podávajte hranolky s farmárskym dresingom alebo dresingom z modrého syra ako perfektnú desiatu či predjedlo .
  • Hranolky z zeleru skvele doplnia každé jedlo. Skúste ich podávať s burgerom alebo sendvičom namiesto tradičných hranolčekov.
  • Pridajte ich do šalátu pre extra chrumkavosť a chuť.
  • Podávajte ich ako prílohu k akémukoľvek mäsu .

Zeler je nevzhľadná zelenina, ktorá svojim zjavom človeka skôr odrádza, než aby lákala. Avšak funguje veľmi dobre v mnohých receptoch, poctivá sviečková omáčka by bez zeleru nebola poctivá a už vôbec nie tradičná. Nielen to! Zeler je navyše nízkokalorický a radí sa medzi najdiétnejšie suroviny celého sveta. Myslíte si, že ho poznáte, ale je to skutočne pravda? Objavte v našom podrobnom článku o zelere všetko, čo ste doteraz ani netušili!

A ako sa vám naše dnešné recepty na zelerové hranolky páčili? Napíšte nám do komentárov!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.