Ak ste fanúšikom rýchlych a jednoduchých jedál, budete milovať túto panvicu plnej mletého hovädzieho mäsa a ružičkového kelu. Budete potrebovať iba 4 ingrediencie a asi 20-25 minút!
Čo budeme potrebovať
- 500 g mletého hovädzieho
 - 400 g ružičkového kelu (polené)
 - 1 lyžica chilli oleja
 - 1 lyžička mletého zázvoru
 - 1 lyžička chilli prášku
 - 1/2 lyžičky čierneho korenia
 - 120 g sladkej čili omáčky
 
Čo budeme potrebovať
- Kel rozkrojte na pol.
 - Suché korenie zmiešajte dohromady a posypte mleté hovädzie mäso.
 - Rozpáľte veľkú panvicu na stredne vysokú teplotu s chilli olejom.
 - Akonáhle je olej horúci, vložte mleté hovädzie na panvicu ochutenú stranou dole. Navrch hovädzieho mäsa nasypeme zvyšnú polovicu korenia.
 - Varte, kým sa mäso neopečie.
 - Varené hovädzie mäso dajte k strane panvy a pridajte na panvicu ružičkový kel reznou stranou dole.
 - Varte 6-8 minút za občasného premiešania.
 - Zložte z platne a zmiešajte ružičkový kel a mleté hovädzie.
 - Navrch nakvapkajte sladkú chilli omáčku a premiešajte.
 - Podávajte s ryžou alebo karfiolovou ryžou, nakrájanou jarnou cibuľkou, opečenými sezamovými semienkami.
 
K ružičkovému kelu upečenému v rúre sa výborne hodí čerstvé pečivo. To si môžete upiecť vo vašej vlastnej domácej pekárni! Vyberte si tú najlepšiu domácu pekáreň z našej recenzie .


Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín