Táto pestrá a chutná tlačenka je ideálnym predjedlom, ktorý si môžete pripraviť nielen na Veľkú noc. Užite si ju!
Ingrediencie
- 200 g mäkkej salámy
 - 6 natvrdo uvarených vajec
 - 1 pohár sterilizovanej zeleniny v sladkokyslom náleve
 - 250 g majonézy
 - 3 PL mletej želatíny
 - olej na vymazanie formy
 
Postup
- Želatínu nasypte do 200 ml studenej vody a nechajte ju napučať.
 - Salámu, vajcia a sterilizovanú zeleninu nakrájajte na malé kocky.
 - Napučanú želatínu zahrievajte (najlepšie v horúcom vodnom kúpeli), kým sa nerozpustí.
 - Do teplej želatíny vmiešajte salámu, vajcia, zeleninu a majonézu.
 - Zmes nalejte do olejom vymastenej formy na srnčí chrbát a dajte do chladu stuhnúť.
 - Pred podávaním vyklopte a nakrájajte.
 


Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín