Máte radi bábovku? Upečte si ju trochu inak podľa nášho receptu s kefírom!
Ingrediencie
- 1,5 hrnčeka hladkej múky
 - 1 hrnček kefírového mlieka
 - 1 hrnček práškového cukru
 - 1/2 hrnčeka oleja
 - 2ks vajec
 - 3/4 kypriaceho prášku
 - 1ks vanilkového cukru
 - 1 lyžica kakaa holandského typu
 
Postup
- Predhrejte si rúru na 180°C.
 - V mise rozmiešajte metličkou vajcia s cukrom a prilejte olej.
 - Prisypte preosiatu múku s kypriacim práškom do pečiva a premiešajte do hladka.
 - Časť cesta si preložte do inej misy a pridajte kakao.
 - Potom striedavo nalejte do formy obe cestá.
 - Pečte po dobu 40-50 minút a skúste špajľou, či už je hotová. Každá rúra pečie inak, tak strážte.
 - Upečenú bábovku podávajte posypanú práškovým cukrom.
 


Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín