Inšpirujte sa týmto luxusným receptom na krémové rizoto s kuracím mäsom a šampiňónmi. Iste sa po ňom len zapráši.
Ingrediencie
- 50g masla
 - 4 hrnčeky kuracieho vývaru (alebo rozmiešajte vodu s bujónom)
 - 2 strúčiky cesnaku
 - 1 hrnček ryže Arborio
 - 100g baby špenátu
 - 250g čerstvých šampiňónov, nakrájaných na kúsky
 - 450g kuracích prsných rezňov, nakrájaných na kocky
 - 3 nakrájané plátky slaniny
 - 1/4 hrnčeka nastrúhaného parmezánu
 
Postup
- Na panvici zohrejte maslo a orestujte cesnak.
 - Pridajte kuracie mäso so slaninou a restujte 2 minúty.
 - Pridajte nakrájané šampiňóny a smažte ďalšie 3 minúty, aby pustili hubovú chuť.
 - Pridajte ryžu, zalejte kuracím vývarom, všetko premiešajte a varte, kým sa tekutina nevstrebe a ryža nebude krémová. V prípade potreby pridajte viac vývaru.
 - V priebehu varenia pridajte špenát.
 - Nakoniec pridajte nastrúhaný syr a všetko premiešajte.
 - Podávajte posypané parmezánom a listovým baby špenátom.
 


Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín