Cuketa je výborným základom pre guláš, pretože ho jednak pomerne dobre zahustí a jednak vďaka nej bude objemnejší. Vyskúšajte tento výdatný zeleninový pokrm, ktorý vás po dlhom studenom dni krásne zahreje!
INGREDIENCIA
- 3 veľké zemiaky
- 1 mladá cuketa
- 1 červená paprika
- 3 paradajky
- 1 cibuľa
- olej
- mletá sladká paprika
- rasca
- majorán
- korenie
- soľ
- polohrubá múka
POSTUP
- V kastróle na tuku osmažte nakrájanú cibuľu.
- Zemiaky olúpte a nakrájajte na kocky.
- Zeleninu opláchnite a nakrájajte na rezančeky alebo na kocky.
- Všetko pridajte k cibuli v kastróle.
- Osoľte a okoreňte.
- Dochuťte rascou, sladkou paprikou a majoránom.
- Duste domäkka.
- Pokiaľ sa vám zdá guláš málo hustý, zahustite ho lyžičkou múky, ktorú dobre povarte.


 Katalóg ingrediencí
Katalóg ingrediencí Bylinky
Bylinky Korenie
Korenie Plodiny
Plodiny Syry
Syry Huby
Huby Aditíva potravín
Aditíva potravín