Tu máme ďalší tip na vyprážanú rybu s minimom oleja. Je krásne chrumkavá. Ako prílohu môžete zvoliť hranolky, ktoré si v teplovzdušnom hrnci pripravíte tiež.
Ingrediencie:
- 500 g tresky nakrájanej na prúžky
 - soľ
 - korenie
 - 1/2 hrnčeka hladkej múky
 - 1 veľké vajcia
 - strúhanka na obalenie
 - korenie (zmiešať papriku, zázvor, štipku muškátového orieška, kajenské korenie mleté)
 
Na servírovanie:
- plátky citróna
 
Postup:
- Nachystajte si misky na trojobal.
 - V jednej múku, v druhej rozmiešané vajcia av tretej strúhanku zmiešanú s korením.
 - Rybu osoľte a okoreňte, obaľte v múke, vajíčku a nakoniec v zmesi strúhanky a korenia.
 - Pečiete v teplovzdušnom hrnci pri teplote 200 °C 6 minút.
 - Potom rybu otočte a dopečte ďalších 5 minút.
 


Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín