Táto kefírová buchta s kakaom je aj s pečením hotová do 45 minút. Skúste a uvidíte, ako hneď zmizne.
Ingrediencie
- 600g polohrubej múky
- 200g mletých orechov
- 400ml kefíru
- 300g práškového cukru
- 1/2 hrnčeka slnečnicového oleja
- 1 lyžica jedlej sódy
- 1 balenie vanilkového cukru
- 3 lyžice kakaa
Postup
- Predhrejte si rúru na 150°C.
- Múku preosejte do veľkej misy. Pridajte jedlú sódu, práškový cukor, vanilkový cukor, a kakao.
- Všetko poriadne premiešajte.
- Do sypkej zmesi postupne primiešajte olej a kefír.
- Vymiešajte hladké cesto, ktoré nalejte na plech vyložený papierom na pečenie.
- Pečte po dobu 30 minút. Potom skúste špajdľou, či je už hotová.
- Hotovú buchtu podávajte pokrájanú na kúsky.

Pre milovníkov orechových múčnikov tu máme tie najlepšie recepty na orechové rezy na jednom mieste! Inšpirujte sa.

Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín