Mexické fazuľa sú niečo, čo vám nesmie ujsť! Rýchle riešenie pre vyťažený pracovný týždeň!
Čo budeme potrebovať
- 2 lyžičky olivového oleja
 - 1 stredná červená cibuľa, nakrájaná nadrobno
 - 2 strúčiky cesnaku, rozdrvené
 - 1 veľká červená kapia, nakrájaná nadrobno
 - 2 lyžičky chilli prášku
 - 2 lyžice paradajkového pretlaku
 - 2 x 400 g plechovky nakrájaných paradajok
 - 2 x 400 g konzervy červených fazule, odkvapkané, prepláchnuté
 - 125 g kukurice
 - 1 lyžička práškového cukru
 - 2 lyžice najemno nasekanej petržlenovej vňate
 - ryža Basmati, na podávanie
 - Plátky avokáda, na podávanie
 
Postup
- Vo veľkom hrnci na strednej teplote rozohrejte olej.
 - Pridajte cibuľu a cesnak.
 - Varte 3 až 4 minúty do zmäknutia.
 - Pridajte kapiu a chilli prášok.
 - Varte 2 až 3 minúty alebo kým kapia nezmäkne.
 - Pridajte paradajkový pretlak, paradajky, fazuľa, kukuricu a cukor.
 - Priveďte do varu, potom znížte teplotu na minimum.
 - Varte 20 minút, alebo kým zmes mierne nezhustne.
 - Podávajte s ryžou, petržlenom a avokádom.
 
Mexiko bez nachos je ako … jednoducho bez týchto receptov na mexickej nachos , ako by ste neboli!


Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín