5 skvelých receptov na rebrá pripravené v rúre pre skutočných gurmánov!

Na každého to asi niekto prišlo.

Nezvládnuteľná a neukojiteľná chuť na bravčové či hovädzie rebierka!

A už ste vyskúšali tie jahňacie alebo z diviaka?

V tomto článku nájdete luxusné recepty na pečené rebrá v 5 rôznych variantoch.

K rebierkom sa ako príloha hodia rôzne šaláty. Vyskúšajte napríklad naše recepty na šalát coleslaw 5 inak!

Rebierka by ste mali piecť zakryté alobalom , aby sa udržala ich vlhkosť a zabránilo sa ich vysychaniu. Stačí alobal použiť uprostred doby pečenia a rebrá nemusíte pevne baliť , stačí ich iba zakryť a zastrčiť okolo okrajov.

A ako ste si na rebrách pochutnali vy? Napíšte nám do komentárov, budeme sa tešiť!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.