Hovädzie flak mäsa. To stojí za to. Je plný bielkovín a železa.
Ingrediencie:
- 4 lyžice zmäknutého masla
 - 2 strúčiky cesnaku
 - 2 lyžičky čerstvo nasekanej petržlenovej vňate
 - 1 lyžička čerstvo nasekané pažítky
 - 1 lyžička čerstvého nasekaného tymiánu
 - 1 lyžička čerstvo nasekaného tymiánu
 - 1 kg hovädzieho vysokého roštenca
 - soľ
 - korenie
 
Postup:
- V mise si zmiešajte maslo s bylinkami a zabaľte do potravinovej fólie. Hotové bylinkové maslo si dajte vychladiť do chladničky na 20 minút.
 - Steak si z oboch strán nasoľte a okoreňte.
 - Dajte ho smažiť do teplovzdušnej fritézy pri 200 ° C na dobu 12-14 minút (ak si prajete medium, pre raw samozrejme zvoľte dobu kratšiu).
 - V polovici doby steak otočte, aby sa rovnomerne prepiekol.
 - Nakoniec potrite bylinkovým maslom a môžete podávať.
 


Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín