Hubové ragú

Hubové ragú

Tento recept na ragú s hlivou ustricovou a ďalšími lahodnými ingredienciami jednoducho musíte skúsiť! Lepšie neochutnáte ani v reštaurácii.

Čo budeme potrebovať

  • 55 g huby shiitake
  • 55 g pečárik
  • 55 g hliva ustricová
  • 55 g hríbov
  • 15 ml olivového oleja
  • 1 šalotka
  • 1 strúčik cesnaku
  • 15 g masla
  • 6 g nasekanej čerstvej petržlenovej vňate

Postup

  • Čerstvú petržlenovú vňať nasekajte a dajte bokom.
  • Nakrájajte a hlivu ustricovú a dajte bokom.
  • Nasekajte cesnak a šalotku.
  • V panvici na strednú teplotu zahrejte olivový olej a huby restujte, kým ľahko nezhnednú, nezmäknú a nezredukujú tekutinu.
  • Pridajte maslo, cesnak a šalotku a za stáleho miešania pokračujte vo varení po dobu 2 minút.
  • Dochuťte soľou a korením podľa chuti a vmiešajte petržlenovú vňať.
  • hneď podávame ako prílohu k filetom a rizotu!
Lahodné ragú z hlivy, shiitake a hríbikov servírované v mištičke.
Zdroj: lifecurrentsblog.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.