Kuracie rezne… Česká špecialita a voňavý nedeľný obed. Tentoktát v zdravšej, ale napriek tomu veľmi chutnej variante.
Ingrediencie:
- 2 prsné rezne
 - ¼ lyžičky soli
 - korenie
 - 2 lyžice múky
 - 1 veľké vajcia
 - ¾ hrnčeka strúhanky
 - olivový olej
 - 1 citrón
 - ½ lyžice čerstvej petržlenu (nasekané)
 
Postup:
- Rezne si naporciujte, vyklepte, osoľte.
 - Obaľte v múke, vajci zmiešanom s petržlenovou vňaťou a korením a nakoniec v strúhanke.
 - Vymažte na 200 °C zhruba 15 minút.
 - V polovici pečenia rezne obráťte, aby sa prepiekli rovnomerne.
 - Podávajte pokvapkané olejom as plátkami citróna.
 


Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín