Máte radi sladké?
Potom ste tu správne!
Vyskúšajte naše recepty na lievance v 12 rôznych verziách.
Chcete kysnuté či nekysnuté, tradičné americké alebo radšej napríklad tekvicové?
Nech už si vyberiete akokoľvek, nemôžete siahnuť vedľa.
Naše recepty
Poďte s nami vyskúšať ďalšie sladké aj slané recepty na kysnuté lievance . Sú úplne delikátne!
Na prípravu lievancov nájdeme rad variantov ako v základnom ceste, tak predovšetkým v ingredienciách , ktorými lievančeky plníme alebo zdobíme. Tu by sme mali dávať prednosť ovociu, a to predovšetkým čerstvému.
Ovocie do lievančekov môže byť rôzne, z domáceho sa hodí ako drobné ovocie, ako sú jahody, maliny, černice, tak jablká, marhule broskyne i slivky. Z dovážaného ovocia určite využijeme banány, kivi, pomaranče.
K ovociu sa podľa druhu hodí ešte čokoláda, kakao, strúhaný kokos, hrozienka . Lívanečky dozdobíme bielkovým snehom, kyslou smotanou, tvarohom, jogurtom alebo ušľahanou smotanou na šľahanie.
Chutili vám tieto vybrané recepty na lievančeky? Napíšte nám do komentárov!

Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín