Biela pšeničná múka sa stáva strašiakom našej doby.
Niektorí odborníci ju zatracujú, iní tolerujú.
Polemiku necháme povolanejším a radšej vám predstavíme alternatívy ku klasickému pečeniu.
Máme pre vás 6 výborných receptov na múčniky bez pšeničnej múky!
Rozpáľte rúru, pripravte si kuchynskú váhu a poďte sa s nami do niektorého z nich pustiť.
Naše recepty
Predstavili sme vám šesť osvedčených receptov na pečenie bez pšeničnej múky.
Do dezertov sa nebojte pridať trochu mandľovej alebo kokosovej múky . Tú si ľahko vytvoríte rozmixovaním kokosu alebo orechov.
Strukovinové múky , ako napríklad cícerová, sa dobre vynímajú v cestách na bábovku alebo muffiny.
Oproti tomu múka kukuričná sa dobre dopĺňa so slanými náplňami.
A ako sa vám naše dnešné recepty páčili? Napíšte nám do komentárov!