Luxusné recepty na rezy s medom tak, ako ich nepoznáte. Pripravte svojim hosťom ten najlepší múčnik, aký kedy mali!

Kto by odolal našim receptom na medové rezy?

Sú jednoduché, efektné a neuveriteľne chutné.

Vyskúšajte variant s karamelovou omáčkou, lesným ovocím či kokosom.

Vo všetkých prípadoch si pochutnáte!

Nezabudnite vyskúšať aj naše recepty na medové pečivo ! Máme pre vás napríklad medové trubičky, kornútky, ale pokojne aj medovo-rumové guličky.

Tipy na pečenie s medom

Med je skvelou ingredienciou na pečenie. Pozrite sa na naše tipy a triky, ako s medom piecť ako profesionál.

  • Pri pečení s medom odmeriavajte ingrediencie v gramoch . Je to najpresnejší spôsob a poskytne vám konzistentné výsledky.
  • Tesne pred pridaním medu do odmerky ju postriekajte trochou oleja v spreji , aby med ľahko vytekal.
  • Keď pečiete buchtu s medom, vždy pomocou špajle otestujte, či je buchta hotová . Zvlášť pokiaľ v recepte úplne nahrádzate cukor.
  • Formu tesne pred pečením zakryte alobalom , aby nedochádzalo k nadmernému zhnednutiu. Med je bohatý na prírodné cukry a môže spôsobiť, že váš múčnik získa tmavo hnedú farbu.

A ako sa vám naše dnešné recepty na medové rezy páčili? Napíšte nám do komentárov!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.