Recepty na čínske rezance 4x inak: ázijská špecialita s mäsom aj vegetariánska

Ázijská kuchyňa je známa svojimi pestrofarebnými pokrmami plnými exotických chutí.

Aj vy si môžete vyskúšať tradičné recepty na čínske rezance či už s mäsom alebo bez mäsa.

Poďme sa inšpirovať variantami ryžových alebo vaječných rezancov, ktoré sú na prípravu ľahké a vo finále veľmi chutné!

Dávate prednosť pokrmom s ryžou? Vyskúšajte niektorý z receptov na tradičnú čínu!

Ako si pripraviť neodolateľnú omáčku na čínske rezance?

Omáčka, ktorá sa podáva v ázijských bistroch je na prípravu vcelku jednoduchou záležitosťou. Stačí vám na to niektoré produkty, ktoré nájdete v obchode v regáli s ázijskými ingredienciami.

Zmiešate 1/3 šálky sójovej omáčky, 1 lyžicu ustricovej omáčky, 1 lyžičku sezamového oleja, 1 lyžica mletej čílskej pasty, 3 strúčiky namletého cesnaku, 2 lyžice trstinového cukru a 1 lyžica čerstvo.

Dobré chutenie!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.