Recepty na vianočné pečivo s rumom zaistí voňavé vianočné sviatky. Akú variantu vyskúšate?

Máte radi voňavé vianočné pečivo?

A čo tak rum snúbiaci sa so sladkou chuťou vanilky či kokosu?

Ak ste odpovedali áno, zaručene sa Vám budú hodiť naše recepty na vianočné rumové pečivo!

Vyskúšajte ich a uvidíte, že si rumové dobroty zamiluje aj Vaša rodina a známi!

Ako spoznať dobrý rum?

Je ťažké povedať aký je ten najlepší, pretože stále platí: „Sto ľudí sto chutí.“

Ohromnou výhodou pri rumoch je, že existuje skutočne rum pre každého; štýl, ktorý padne každému.

Dobrý rum nemusí byť ani drahý.

1. Je vyrobený z cukrovej trstiny.
Cukrová trstina (čo je druh trávy) najlepšie rastie v teplom tropickom podnebí, ako je Južná Amerika a Karibik.

2. Má niečo spoločné s whisky.
Sudy! Po procese fermentácie sa rum destiluje. Potom alkohol často zreje v sudoch po americkej whisky.

3. Je tam zapojených veľa ohňa.
Dobrý rum má široké spektrum chutí, od karamelu a vanilky až po dym a zeminu. Ako výrobcovia rumu dosahujú túto zložitosť? Ohňom. Stroje, ktoré sú v podstate obrie plameňomety, spaľujú vnútro dubových sudov a dodávajú rumu zrejúcemu vo vnútri správnu príchuť.

4. Biely rum a tmavý rum sú si viac podobné, ako si myslíte.
Potom, čo rum dozrieval podľa predstáv pálenice, časť stareného rumu sa prefiltruje cez drevené uhlie, aby sa odstránila časť farby a trochu dubovej chuti. To je to, čo označujeme ako biely rum, preferovaný rum pre miešané nápoje. Tmavý rum, jeho náprotivok, si zachováva viac zuhoľnatej chuti a funguje najlepšie čistý alebo s pohárom ľadu.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.