Tento pokrm na vynikajúci guláš z jahňacieho mäsa, zeleniny a čiernych olív jednoducho musíte vyskúšať!
INGREDIENCIA
- 1 kg jahňacieho
 - 3 mrkvy
 - 3 papriky
 - 0,5 kg zemiakov
 - hrsť bazalky
 - bobkový list
 - 1 cibuľa
 - soľ, korenie
 - mletá paprika
 - hrsť čiernych olív
 - 2 lyžice masla
 - 1 lyžica hladkej múky
 
POSTUP
- Jahňacie mäso nakrájame na kocky.
 - Olúpanú cibuľu nakrájame na väčšie kúsky a speníme ju na rozpálenom masle spoločne s mrkvou a paprikou.
 - Ďalej do hrnca pridáme nakrájané a osolené jahňacie mäso a osmažíme ho.
 - Mäso podlejeme vodou a pridáme zemiaky a bobkový list.
 - Mäkké mäso vyberieme na nahriaty tanier, výpek zaprášime múkou a opražíme.
 - Nakoniec ho zriedime trochou studenej vody a za stáleho miešania prevaríme.
 - Mäso potom vložíme späť do šťavy k zemiakom a zelenine, pridáme soľ a korenie a olivy a necháme prejsť varom.
 - Hotový guláš ozdobíme bazalkou.
 

Máme pre vás aj luxusné recepty na zapekané kotletky na 6 rôznych spôsobov. Vyskúšajte ich všetky!

Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín