Inšpirujte sa luxusnými receptami na opečený chlieb po taliansky so 6 rôznymi zmesami!

Je vám blízka talianska kuchyňa?

Hľadáte tipy na jednoduché a chutné predjedlá či pohostenie na oslavu?

Potom ste tu správne!

Máme pre vás totiž 6 lahodných receptov na bruschette v niekoľkých rôznych variantoch.

Či už si vyberiete tradičné s paradajkami alebo menej obvyklú hubovú alebo avokádovú, zaiste si vy aj vaši hostia pochutnáte.

Tak dosť rečí a poďme na to!

Ako dlho uchovávať bruschettu?

  • Ideálne si vždy pripravte toľko bruschett, koľko ste schopní zjesť , pretože sa zle skladujú.
  • Pokiaľ vám predsa len nejaká zostala, dajte náplň do vzduchotesnej nádoby a uchovávajte v chladničke.
  • Mala by vydržať 2 – 3 dni .
  • Pečivo pripravujte vždy čerstvé , pretože pečené rýchlo tvrdne a tuhne, a nie je dobré.

A ako vám naše recepty tentoraz chutili? Napíšte nám do komentárov!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.