Ako vyrobiť lahodnú domácu paštétu? 8 receptov, s ktorými to ľahko zvládnete

Mäsové nátierky sú skutočnou delikatesou.

Môžete si ich síce kúpiť, ale ich príprava doma má nesporné výhody.

Skvele si pochutnáte, ušetríte a nebude si telo zaťažovať konzervantmi, stabilizátormi a inými pridanými látkami.

Skúste naše recepty na domáce paštéty. Sú ľahké a lahodné.

Paštétové korenie

Zmes korenia na výrobu domácej paštéty si môžete kúpiť, ale veľmi ľahko ho pripravíte aj doma. Stačí mažiar a pár základných druhov korenia.

Ingrediencie

  • Štipka sušeného zázvoru
  • 6 guličiek nového korenia
  • 6 guličiek čierneho korenia
  • ¼ lyžičky tymiánu
  • 1 bobkový list
  • 4 klinčeky
  • štipka mletého muškátového orieška

Postup

  • Korenie dajte do mažiara a pomeľte do jemného prášku.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.