Jedinečné pečivo, ktoré okúzlite všetky návštevy. Stačí len vykrajovače, ktoré používate na pečenie perníčkov, a tento recept!
Ingrediencie:
- 1/4 šálky masla
 - 6 šálok marshmallows
 - 5 a 1/2 šálky burizónov
 - 100 g rozpustenej čokolády
 - 1 PL kakaového prášku
 - biela poleva a lentilky na ozdobenie
 - slamky alebo tyčinky na nanuky
 
Postup:
- Na miernom ohni rozpustite maslo.
 - Pridajte marshmallow a miešajte, aby sa rozpustili.
 - Zmiešajte s kakaovým práškom a stiahnite z ohňa.
 - Vmiešajte burizóny a čokoládu.
 - Zmes miešajte, kým sa všetko dokonale nespojí.
 - Vnútro vykrajovačov na perníčky vymažte trochou oleja a vykrajovače položte plech s papierom na pečenie.
 - Do vykrajovača pevne vtlačte pripravenú burizónovú zmes.
 - Vykrajovač opatrne odstráňte a do spodnej časti zatlačte slamku alebo tyčinku.
 - Postup opakujte.
 - Podľa potreby ozdobte bielou polevou a lentilkami.
 

Lentilky môžete využiť nielen v receptoch na burizónové pečivo. Upiecť si totiž môžete aj špeciálne lentilkové pečivo .

Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín