Kúpiť si kocku bujónu dnes vie každý.
Prečo si ale neskúsiť uvariť svoj vlastný poctivý domáci kurací vývar?
Ten vám dokáže každé jedlo ozvláštniť a dodať mu neobyčajnú chuť.
Nájsť jednoduchý recept na tento pokrm nie je jednoduché. Ale od toho sme tu my!
Inšpirujte sa nasledujúcimi variantmi na vývar zo stehien, z kostí a ďalšími.
Naše recepty
Výroba vlastného kuracieho vývaru má svoje výhody. Pri príprave svojho poctivého vývaru viete, aké pridávate prísady a dostanete presne to, čo chcete. Pri varení môžete presne zmerať používanú soľ a zvoliť si zeleninou, akú do vývaru len chcete. Tiež je super, že, ako už bolo spomenuté, domáci kurací vývar vydrží v mrazničke až tri mesiace.
TIP: Využite svoj vývar na ďalšie pokrmy. Inšpirujte sa napríklad týmito najlepšími receptami na jednoduché risotto.

 
               
               
               
               Katalóg ingrediencí
Katalóg ingrediencí Bylinky
Bylinky Korenie
Korenie Plodiny
Plodiny Syry
Syry Huby
Huby Aditíva potravín
Aditíva potravín